Tie a yellow ribbon…

15 juni 2009


… ‘round the old Oak tree… Varför dök den låten upp i huvudet just nu? Hade varit mer logiskt med Yellow Submarine, med tanke på vädret… Men, logik har väl lite att göra med det undermedvetna. Hur vi agerar och vad vi säger i vaket tillstånd kan vara tvärtemot vad vi drömmer och är orsaken till en del oförklarliga (ologiska?) krämpor som dyker upp.
Det är väl kroppen som försökar säga dig: ‘gör något åt din situation! Du mår inte bra av att fortsätta så här!’. Kroppen saknar bekvämt nog förpliktelser som räkningar att betala, barn som vill ha mat på bordet etc.
Kroppen väcker många skuld-/ångerkänslor. ‘Tänk om jag inte gjort så, vad hade jag stått idag?’ Eller, ‘varför vågar jag inte ta steget och’…?
Hua! Man har bara ett liv och det rusar just nu förbi en, medan man har tusen-och-en ursäkter till att inte göra vad man egentligen vill. Varför?! Dagens ord är Pengar.
Roten till allt det onda sägs det, men så som vårt samhälle är uppbyggt, och kommer att vara i en oöverskådlig framtid, så har jag, vi och du inget val.
‘Another one bites the dust’… Hmm, ha en bra dag.
yellow_ribbon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s