Agent X9…

24 juni 2009


… Är en av mina favoriter bland serietidningar och självklart är det Modesty Blaise som lockar mest. Jag lär inte vara ensam om att ha Agent X9 som favorit, men undrar samtidigt om det är ok att läsa serietidningar, när man har passerat 40-sträcket med råge? Den följdfråga som kommer med den första, är väl om jag bara läser serier, eller om jag även läser ‘riktig’ litteratur? Om svaret är ja, är jag ‘safe’ då, eller borde jag ligga lågt med det intresset, vid anställningsintervjuer till exempel?

Man kan ju alltid hävda att det hjälper mig att hålla barnasinnet vid liv och därmed även kreativiteten. And that should account for something, right?

Annars händer väl inte mycket i mitt liv idag. Årlig checkup hos tandläkaren i eftermiddag (inga hål?!), efterföljt av grillning och samkväm hos granne, som sommaravslutning på ett tufft slit som styrelse i vår radhusförening… Där har vi något som definitivt klingar seriöst på en jobbintervju! ‘Ahh, vi blev lite oroliga när han nämnde X9 som intresse, men nu, styrelsearbete?! Wow, grabben verkar ju seriös ändå. Vi tar han!’.

Japp, det var morgonens filosofierande.

Avslutar med en bild av min arbetsplats, mitt i ett industriområde i södra Stockholm. Anonymt så det förslår, eller hur? 😉

dsc00101 2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s