38.4 grader…

29 juni 2009


… är vad min son hade i temp i morse. Därav att jag vabbar idag och frångår min nya trend; att blogga via min mobil.
Tack WordPress för en alldeles utmärkt idé att skapa tjänsten att man kan mejla in till sin blogg, via exempelvis mobilen, för att på så sätt öka bloggandet.
För min del har det ökat mitt bloggande med säkert 1000%, så jag är ett levande bevis för att den nya tjänsten fungerar.
Kanske jag kan sälja mig själv som en reklampelare? Det är bara att höra av sig WordPress, jag lovar att jag är förhandlingsbar 😉
Ska ju villigt erkänna att i denna värme känns det rätt befriande att inte behöva sätta på sig jobbkläderna, som oftast är många fler och längre (ärmar och ben, alltså), och istället ha shorts, T-shirt och barfota i sandaler.
Det enda som saknas är ju en paraplydrink och lite reggaemusik… Oh boy, vilket härrrligt vääderrr! – Kom igen då grabben, det svänger ju!

PRESS STOP PRESS STOP… min webbläsare startade precis om och jag sa ”neeejjj!”, för jag hade nästan skrivit klart detta inlägg, men till min stora glädje har tydligen WordPress en automatisk funktion att spara ett utkast lite då och då, så det mesta av inlägget fanns sparat. Tack, igen, WordPress!
OK, nog med reklam för WordPress nu – nu ska jag ta hand om sonen och anmäla mitt vabbande till Försäkringskassan…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s