Ingenmansland…

07 juli 2009


… Är det område som ingen har rätt att hävda som sitt eget. När man befinner sig på ingenmansland är man i ett slags vakuum, i den mening att ingen äger någonting och det finns i princip ingenting där heller. Men, tänk om…
Man kunde bo, leva, arbeta och semestra där? Inga skyldigheter, rättigheter, ingen ägde någonting, ingen hade skulder, ingen svartsjuka, inget hat, inga mord… Bara Kärlek!…
Oops! Detta känner jag ju igen… Det finns ju redan ett sådant land och det kallas Utopia!
Nåja, finns, var väl att ta i, men det har funnits i tanken hos många, länge… Ett perfekt land i en perfekt värld = Utopia. Will never happen, in my lifetime anyway..!

Kanske domedagsprofeterna har rätt; det krävs ett Jordens undergång, för att förstå vad vi hade och därmed för evigt förlorat – för att sedan bygga upp på nytt, till en ny, bättre, en perfekt värld för oss överlevande att leva och föröka oss i… Ett NeoUtopia, eller varför inte Futopia? (Future+Utopia).

Fråga till mig själv: Är jag frälst, fanatiker, sektmedlem, domedagspredikare eller en enkel terrorist? Eller helt enkelt infantilt korkad? – None of the above, Sir!

Jag är en Tänkare… eller TankeTänjare, som gör ett och annat Tankehopp, eller ThoughtWarps skulle jag internationalisera det till.

P.S. Jag går inte på droger heller 😉

Nu är det dags att landa i Verkligheten (=?…). 42.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s