Sent om sider….

09 juli 2009


…. kommer här dagens inlägg.
Idag har det varit en aktiv dag, om än i stillhet för det mesta.
Hemma mestadels på grund av febrig son, men senare på dagen en gemensam liten kulturell utflykt, som kommer att rendera i ett visst medialt framträdande, längre fram på hösten.

Annars har väl dagen gått åt att oja mig över en dyr, akut, tandläkarräkning från igår kväll, orsakad av en avbiten tand… 1485kr, för en kvart…. jojo, de vet att ta betalt! Uppenbart har man satsat på fel yrke… å andra sidan har de lite väl obekväma arbetstider så prislappen är väl något berättigad. Kanske.

Nu längtar jag bara till helg, sedan semester veckan efter denna, två veckor… otrooligt skönt! Ledigt att bara slappa och peta sig i naveln. Kanske hitta på något lite kul, men mest slappa, för sedan är det dags att jobba igen… Tänk om LOTTO skulle ringa? ”Du har vunnit 125 miljoner kronor!”… Jag skulle ha mycket svårt att tro den som ringde. Jag har allt för skojfriska vänner för att inte tro dem om något sådant… men, OM det skulle vara sant… OM de skulle ringa… OM jag hade vunnit… jaa… jag vet inte… hjärtattack kanske…? 😮 Och vad nytta hade jag då haft av pengarna…? Nja, får nog börja mentalt förbereda mig på ett sådant samtal, så jag har fysisk hälsa nog att utnyttja vinsten. 🙂

Jag skulle kanske dra ner på min arbetstid något, till att börja med…. betala alla skulder troligen… köpa en bil… renovera huset… et cetera, et cetera, et cetera…. som Yul Brunner säger till Deborah Kerr i filmen ”The King and I”. En klassisker. Se den!

The King and I (1956)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s