Myggor…

13 juli 2009


… Är i vanliga fall en rejäl plåga för en myggmagnet som jag själv, men nu när dessa så kallade våtmarks- eller översvämningsmyggor (Aedes sticticus) från Dalsland börjat röra på sig, då lider en liten kille som jag…enormt 😮
Jag klev utanför dörren i vårt radhusområde nu på morgonen och BAM!… så hade jag tre myggor på mig!

Den gamla klassiska Djungeloljan, vart tog den vägen? – den finns, nu med ofarligt recept… Men, ärligt talat, den är ju lika effektiv som om du skulle snällt be myggan att inte sticka. Bryr den sig? Not! Den hugger direkt, det lilla rovdjuret!
Man kan ju inte utrota den heller, för då får ju inte fåglarna mat och de flesta fåglar, förutom stadsduvan, är önskvärda.
Varför inte börja odla myggätare, säg svalor, så att deras antal matchar myggornas? Plantera sedan in dem i problemområden, Dalsland till exempel, så de käkar upp de jäklarna! Fast då får vi väl ett Hitchcock-scenario typ Fåglarna… 😮
Aldrig får man vara nöjd. Nej, det enda rätta är att följa strategin ‘if you can’t fight them, join them’: mutera ett antal människor till rejäla myggor och låt dem infiltrera myggornas High Command och söndra innifrån! Vadå? Inte kan mutera till myggor?
Har ni inte sett ‘Flugan‘? Ingen rök utan eld. Jag slår vad om att den bygger på något experiment man genomfört bakom lyckta dörrar i Area 51!

Kom igen, nu går vi till attack mot de små rackarna, innan de tar över Jorden!
Inte undra på att Delfinerna lever i vattnet, de är ju intelligenta! Jag hade gärna fortsatt vara ett förstadie till människa i vattnet, en Kvastfening eller så, så hade man sluppit alla slags problem; myggor, finnar, magkatarr, arbetslöshet, underhåll till exet… Fasiken, jag tror jag ringer grabbarna i Nevada på en gång… När jag ändå är där kan jag ju pröva lyckan i Las Vegas. Vi hörs!

P.S. Det bästa myggmedlet, enligt kliniska tester, verkar idag vara US662, om man inte har känslig hud, för då är Mygga Natural ett bättre alternativ. Lycka till!

MYGGA!

MYGGA!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s