Svininfluensa i en skola i Skellefteå…

09 oktober 2009


…och en nyförlöst kvinna dog nyligen i Norge. Tragiskt. Men, pressen gottar sig, för nu får de sälja lösnummer. Fri press, yttrandefrihet och allt det där… Nåja… Undrar om inte detta med svininfluensan också har ett mått av självuppfyllande profetia i sig – trots allvaret, med tanke på dödsfallen som faktiskt skett.
Jag är kluven om jag ska ta vaccinet eller ej – jag tror på kroppens förmåga att anpassa sig till nya förutsättningar och svininfluensan är en sådan. Blev rejält sjuk/förkyld och sängliggande i fyra dagar, för någon månad sedan. Var det en släng av svininfluensan? Ingen vet. Kanske.

Ser fram emot min första LOTTO-miljon till helgen. Har redan bokat jorden-runt-resa till Skövde och packad resväska står i hallen 😉 Syns jag inte här på ett tag så vet ni varför… 😀

Fast, med min nya iPhone kan jag ju fortsätta blogga on-the-fly, så så lätt blir ni nog inte av med mig och mina ord och meningar 😉

Nu längtar jag till helgen och alla spännande aktiviteter jag ska hitta på med min son, samtidigt som jag sjunger på ”Gräsänkling Blues”…. Well, nu är det snart dags för lunch, måste jobba lite till.

Carpe Diem!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s