Kommunanställda tjänstemän…

16 oktober 2009


…är ett släkte för sig. Har de någonsin hört talas om orden effektivitet, kommunikation och återkoppling/feedback? Mina erfarenheter av deras yrkesutövande är under all kritik och jag är inte ensam om dessa åsikter, efter att jag gjort en snabb ovetenskaplig, ”Gallupundersökning” bland vänner och bekanta.

Skulle denna ineffektivitet och ibland kombinerad med inkompetens förekomma på ett traditionellt affärsdrivande företag – ja, då skulle man gå i konkurs omgående och/eller bli sparkad! men icke då… De har dessutom mage att bli stötta när man ringer dem och påtalar deras uppenbara brister i effektivitet och avsaknad av kommunikation kring det eventuella ärende man har bett dem handlägga. Själv skulle jag skämmas… Isch! Jag är såå trött på dessa institutioner.

Sedan ska vi inte ens börja tala om politiker och deras avsaknad av verklighetsförankring… Hur många toppolitiker är det inte som inte ens har haft ett ”riktigt” jobb, utan bara haft en karriär som politiker? Ganska många! De kan ju inte relatera till verkligheten, när de inte ens har varit i den! Jag drar alla färger över en och samma kam här, från illröda vänstern till koboltblåa högern.

Inte undra på att man vill göra en förändring i sitt liv, så att man kan slippa ”systemet” och få friheten att bestämma över sitt eget liv, utan nämnvärd påverkan av varken skatter eller avsaknad av statlig pension (=högst troligt), när den väl ska(?) dyka upp, kring år 2027…
Carpe Diem!

Politkers "folkvalda"...?

Politkers "folkvalda"...?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s